fbpx

Прикарпатський "Правий сектор" відсторонив Подільського з посади керівника

Суспільство 20:33, 24.01, 2016

ГО "Правий сектор" опублікував на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці заяву, в якій зазначається, що Андрія Подільського відсторонено з посади керівника.

Наводимо заяву без змін:

В зв’язку із ситуацією, що виникла під час похорону друга "Семена", з розповсюдженням листівок із некрологом – з однієї сторони та заяви під назвою "Правий сектор» залишається організованою силою українського народу"  з іншої, а саме звинуваченнями про розміщення банківських реквізитів ГО "Правий сектор – Прикарпаття" та карткового рахунку на ім’я Мартинов В. Є. в нижній частині, нібито з метою збору коштів, не відповідає дійсності, оскільки нижня частина з реквізитами та контактними даними є невід’ємною частиною будь-якого документу чи поліграфічного видання Івано-Франківського обласного осередку НВР "Правий сектор".

В зв’язку з тим, що на листівці із Некрологом також було розміщено заяву "Правий сектор" залишається організованою силою українського народу", повідомляємо, що розміщення даної заяви було недоречним в даній ситуації, а також те, що дану листівку було розроблено Андрієм Подільським без відома обласного штабу НВР "Правий сектор".

Сьогодні, 24.01.2015 р., відбулися збори Івано-Франківського обласного штабу та районних керівників НВР "Правий сектор", де було доведено рішення Центрального Проводу НВР "Правий сектор" відсторонити Андрія Подільського з посади керівника ГО "Правий сектор – Прикарпаття" і політичної партії та вивести з Івано-Франківського обласного штабу. На його місце призначити т.в.о. Масевича Романа.

Також Андрія Подільського зобов’язано надати пояснення з вищенаведеного факту перед родиною та побратимами загиблого "Семена". Приносимо вибачення за непорозуміння і ще раз висловлюємо глибокі співчуття родині та побратимам Героя України друга "Семена".

Івано-Франківський обласний штаб НВР "Правий сектор"

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: