fbpx

Прикарпатський нардеп прокоментував побиття Парасюком генерала СБУ. ВІДЕО

Суспільство 17:57, 19.11, 2015

Народний депутат Володимир Парасюк вдарив заступника керівника відділу "К" Служби безпеки України Василя Пісного на засіданні антикорупційного комітету в стані афекту.

Таку думку висловив народний депутат Юрій Дерев'янко після засідання комітету.

"Ми розуміємо, що дії Парасюка були здійснені в стані афекту. Сьогодні розглядалося питання злочинів Майдану, а більшість членів комітету – це активні учасники Революції гідності, в тому числі й Парасюк",  зазначив Дерев'янко.

"Пісний спровокував Парасюка, коли сказав, що він зробив більше для Революції гідності, аніж Парасюк, це, безмовно, була провокація",  вважає депутат.

Дерев'янко зауважив, що члени комітету не схвалюють таку поведінку свого колеги Парасюка. "Не можна народному депутати робити такі вчинки. Ми вважаємо, що депутати повинні тримати себе в руках і працювати головою, а не кулаками і не дискредитувати весь парламент",  підкреслив нардеп.

Він зауважив, що ситуація, яка склалась, переключає увагу з важливих питань, які розглядаються, на поведінку народного депутата.

Нагадаємо, позафракційний народний депутат Володимир Парасюк на засіданні антикорупційного комітету вдарив ногою представника СБУ Василя Пісного, якого звинувачує в корупції.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: