fbpx

Прикарпатський рятувальник переміг на чемпіонаті України з плавання на відкритій воді

Спорт 17:10, 11.09, 2015

Інженер з пожежної безпеки ППЧ-22 з охорони НГВУ "Надвірнанафтогаз" Василь Іроденко здобув перемогу на чемпіонаті України з плавання на відкритій воді на дистанції 2000 метрів.

Представницькі змагання з плавання у морі серед спортсменів-ветеранів і діючих спортсменів проходили з 4 по 7 вересня в Бердянську Запорізької області. 

Розповідаючи про свої враження від змагання, інженер говорить, що атмосфера була надзвичайно доброзичлива. Прості містяни, які споглядали з берега, просто не приховували свого захоплення, а після змагань підходили до учасників і вітали із завершенням таких непростих пропливів. І додає, що участь і перемога у чемпіонаті надихають до нових звершень, пише КУРС з посиланням на прес-службу ДСНС в Івано-Франківській області.

До перемог Василь Іроденко ставиться особливо: вони для нього – не тільки подолання чергової спортивної вершини та елементи самореалізації, а й, як зізнається сам спортсмен, передусім – презентація нашої країни загалом і західного регіону, зокрема, за кордоном, уособлення української культури та ментальності, своєрідна символізація землі, на якій народився і виріс.

Наступного літа чоловік планує взяти участь у чемпіонаті Європи. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: