fbpx

Прикарпатський спортсмен Давид Харебава здобув срібло на чемпіонаті Європи з дзюдо

Спорт 16:25, 23.09, 2014

19-21 вересня в місті Бухарест (Румунія) пройшов чемпіонат Європи з дзюдо, на якому українська збірна виборола друге місце серед юніорів та в командному заліку.

Всього в чемпіонаті змагалось 409 юніорів з 40 країн Європи. На рахунку нашої збірної – дві золоті і три бронзові медалі.

До команди українських дзюдоїстів увійшло 8 спортсменів, які боролися в різних вагових категоріях. Прикарпатець Давид Харебава представляв Україну у ваговій категорії до 81 кг. У командному змаганні "Стінка на стінку" наша чоловіча команда виборола друге місце. У першому поєдинку суперниками українців були німці, у другому – австрійці, де наша збірна перемагала. У фіналі наші дзюдоїсти боролися з грузинами та, на жаль, програли, таким чином здобувши срібло.

"Це не тільки моя перемога, але й усієї команди, адже ми всі виступали разом! Якщо б не команда, то, можливо, я б не мав срібла", – прокоментував Давид Харебава.

Довідково: Давид Харебава – бронзовий призер чемпіонату Європи (2011), чемпіон кубку Європи серед спортсменів до 21 року (2013), неодноразовий призер чемпіонату України. Тренується у спортивному клубі “КАНО” під керівництвом тренера Валерія Корсуна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: