fbpx

Прикарпатці отримали сертифікати на 1000 євро за перемогу у Міжнародному фестивалі-конкурсі. ФОТО

Культура 07:57, 23.04, 2018

Упродовж трьох днів на базі Львівського міського палацу культури ім. Гната Хоткевича тривав міжнародний фестиваль-конкурс "ЄВРО ФЕСТ 2018".

У творчому змаганні взяли участь вихованці гуртка театрального мистецтва "Браво" Центру художньої творчості дітей, юнацтва і молоді Калуської міської ради, інформують Вікна з посиланням на Калуський міський методичний центр.

Вихованці гуртка Ірина Харів та Костянтин Івасів у перший день отримали найвищі оцінки та відгуки від професійного журі. А на гала-концерті юні калушани отримали найвищі нагороди: Костянтин Івасів став лауреатом першої премії у першій віковій категорії номінації "Художнє читання", а Ірина Харів здобула Гран-Прі міжнародного фестивалю-конкурсу.

Обоє переможців нагороджені кубками та сертифікатами на 1000 євро для участі в одному з фестивалів у Болгарії та сертифікатами на знижку (-25% та безліміт) для поїздки на міжнародні фестивалі-конкурси.

Керівник гуртка театрального мистецтва "Браво" Любов Джуган нагороджена дипломом "За вагомий внесок у розвиток культури та мистецтв дитячої та юнацької творчості талановитої молоді України".

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: