fbpx

Прикарпатці біля Галича перекрили дорогу Львів – Івано-Франківськ, домагаючись її ремонту

Суспільство 17:05, 01.09, 2015

Поблизу села Задністрянськ, між містами Галичем і Бурштином на Івано-Франківщині, пікетувальники перекрили автотрасу державного значення Н-09.

Годину тому мешканці села Задністрянськ, що в Галицькому районі, разом із учасниками Спілки ветеранів АТО Прикарпаття вийшли на протест проти того, що досі не розпочатий ремонт дороги Івано-Франківськ – Львів. 

Саме в цьому місці, біля Задністрянська, покриття дороги державного значення в особливо жалюгідному стані  впродовж кількох ділянок по кількасот метрів його взагалі немає. Люди вимагають, щоби ремонт, який розпочався місяць тому і "підвис", продовжили. А також шоби дорогу поливали – пил, який піднімається від авто, які їдуть недоремонтованою дорогою, вистить в повітрі як туман і заважає задністрянціям дихати. 

Наразі з протестувальниками на місці пікету зустрілися голова Галицької РДА Ярослав Бартків та новопризначений голова Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василь Буджак. 

Ситуація конфліктна. Представники САДу, намагаючись заспокоїти людей, повідомили, що уклали договір і впродовж 8 днів ремонт розпочнеться. Протестувальників така ситуація не влаштовує.

КУРС слідкує за розвитком подій. 

 

Вчора, 31 серпня, подібнипй протест відбувся на Надвірнянщині. Тут мешканці села Пасічна перекрили дорогу місцевого значення Надвірна – Битків, вимагаючи від районної влади обіцяний ремонт. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: