fbpx

Гуркіт народного гніву: у Франківську під ОДА вимагають відставки президента Порошенка. ФОТО

Політика 13:28, 25.04, 2018

Сьогодні два десятки активістів РУХУ НОВИХ СИЛ на площі біля ОДА влаштували акцію протесту "Гуркіт народного гніву" та заявили вимогу відставки Порошенка.

"Сьогоднішній гуркіт  це вияв народного гніву", – сказав координатор міської організації партії Рух Нових Сил Руслан Мельник.

Активісти вимагають формування тимчасової слідчої комісії у ВРУ щодо плівок Порошенка–Онищенка; від Парламенту  розпочати процедуру імпічменту Порошенка; внести відомості про вчинені кримінальні правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати досудове розслідування; від НАБУ  перевірити обставини, озвучені в аудіозаписі розмови. Порошенко, Онищенко, Злочевський, Кононенко та Луценко мають особисто надати покази в цій справі.

"4 роки тому з цього балкона, я пам'ятаю, як хтось закликав йти під МВС. Тоді все закінчилось підпалом. Цих людей вже не видно ніде, а ті, хто збирав тітушок і возив на Майдан, поступово знов з'являються, обіймають посади, мають призначення. Що робиться у владі? Я проти цього всього. Дуже образливо за громаду",  заявив учасник акції Андрій.

Акції "Гуркіт народного гніву" відбудуться у столиці та в усіх обласних центрах України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: