fbpx

Прикарпатці взяли участь у ХI Європейському тижні спортивного велотуризму

Спорт 10:55, 20.07, 2015

Відбувся ХI Європейський тижневик велотуризму (11th European Week of Cycle Touring UECT 71th Raily AIT), який в 2015 році взяла зобов'язання провести Федерація спортивного туризму України в мальовничому, насиченому історико-культурними пам'ятниками місті Жовкві.

На зліт прибули представники 14 країн. Організовано все було на європейському рівні, написав у соцмережі учасник Євротижня спортивного велотуризму прикарпатець Володимир Іваницький.

"Хочеться від нашої калуської велоделегації подякувати організаторам, а саме керівнику Федерації спортивного велотуризму Тарасу Пахолюку і його команді за гарні враження від велотрас, можливості пізнання Львівщини і задоволення від проведеного часу та спілкування в колі Європейської спільноти однодумців активного відпочинку – спортивного велотуризму. Як на мене, все пройшло на вищому рівні і Жовква достойно представила Україну нашим європейським друзям", – стверджує Володимир Іваницький.

 

Відкриття ХI Європейського тижневика спортивного велотуризму, в місті Жовква, Україна.(11th European Week of Cycle Touring UECT 71th Raily AIT)

Posted by Володимир Іваницький on 19 липня 2015 р.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: