fbpx

Прикарпатці зможуть знайти потрібного лікаря, не виходячи з дому

Здоров'я 12:49, 18.03, 2015

Сьогодні в Івано-Франківську відбулася презентація DOC.UA – онлайн-ресурсу, який може допомогти пацієнтам знайти потрібного лікаря, не виходячи з дому.

Для того, щоб знайти потрібного лікаря, пацієнтам потрібен лише доступ до інтернету. Кожний громадянин нашої держави може, зайшовши на сайт DOC.UA, за лічені хвилини знайти найкращих фахівців, які зуміють допомогти вилікувати недугу. На сьогодні в базі зареєстровано понад 2,5 тисячі лікарів, 300 приватних клінік, 70 діагностичних центрів з Києва, Львова, Харкова, Дніпропетровська та Одеси. Івано-Франківська поки що в базі немає, але, на переконання організаторів, ресурс вже незабаром полонить медичний ринок усієї України.

Щомісяця сервісом користується 5 тисяч пацієнтів, але відвідувачами сайту є близько 200 тисяч користувачів в місяць. Усі, хто скористався послугами того чи іншого лікаря, можуть залишити відгуки на сайті.

"Доволі популярний проект. Людям дуже подобається, що це як "швидка допомога". Людині достатньо мати один номер чи знати наш сайт і, якщо в неї виникає якась проблема зі здоров’ям, вона телефонує до нас і ми протягом 15 хвилин підбираємо найкращого спеціаліста і вирішуємо проблему. Проект можна назвати соціальним, адже для пацієнтів він безкоштовний", – розповіла маркетолог проекту DOC.UA Галина Нечаєва.

Вона пояснила, що користування сайтом може значно скоротити час на пошук медичного фахівця та запис на прийом в потрібний для пацієнта час, що не завжди вдається легко зробити самотужки.

Сервіс є базою для приватного сектору медичного спрямування, тобто для приватних клінік долучення до цієї бази не безкоштовне. Для приватних медзакладів і приватних лікарів DOC.UA – це рекламний інструмент. З ними укладається договір про співпрацю на певних умовах. Дещо складніша ситуація із державними клініками.

"З державними установами ми також плануємо розпочати роботу, але це складно, оскільки в них інша схема роботи. Вони працюють за офіційними статтями витрат, і рекламної статті там не передбачено", – пояснила Галина Нечаєва.

Вона зазначила, що до адміністрації сайту часто надходять запити з інших областей, у тому числі з Івано-Франківська, щодо доручення до бази місцевих клінік.

Нагадаємо, нещодавно на Прикарпатті запустили ресурс "Відгуки про лікарів", на якому мешканці області залишають свої коментарі та діляться власним досвідом. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: