fbpx

Прикарпатцю за викрадення 400 гривень загрожує три роки ув'язнення

Суспільство 13:07, 03.06, 2014

Правоохоронці Рожнятівщини затримали 49-річного чоловіка, який виніс з помешкання 54-літньої жінки 400 гривень та побутову техніку.

Як повідомили "КУРСу" у прес-службі Управління МВС в Івано-Франківській області, до Рожнятівського райвідділу міліції із повідомленням про крадіжку звернулась 54-річна жителька одного із сіл району. Правоохоронцям жінка розповіла, що з її помешкання зникли 400 гривень та речі побутового вжитку.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи міліції було встановлено, що на час відсутності господині злодій шляхом вільного доступу проник до помешкання, звідки викрав заощадження пенсіонерки та речі побутового вжитку.

В ході здійснення оперативно-розшукових заходів міліціонери встановили: до вчинення крадіжки причетний 49-річний чоловік, який проживає в сусідньому селі потерпілої. Як виявилося, зловмисник підстеріг, коли господиня вийшла з дому, й проник у її господарство. Чоловік швиденько поцупив кошти та й втік.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: