fbpx

Прикарпаття отримало гуманітарну допомогу з Німеччини

Суспільство 17:02, 10.02, 2015

Допомогу отримали волонтери з ГО "Промінь-ІФ". Її розподілять для поранених, військових та родин учасників бойових дій разом із іншими волонтерськими організаціями Івано-Франківська.

"Коли надходить допомога із-за меж України, стає водночас і радісно, і сумно! Радісно тому, що розуміємо про те, що за Україну знають, розділяють наші проблеми і біди, а сумно тому, що держава майже у центрі Європи і люди, котрі проживають у ній, насправді потребують допомоги, допомоги усім: і одягом, і продуктами харчування/ медикаментами, а зараз, на жаль, ще і допомоги військовим спорядженням та амуніцією", – написали на своїй сторінці у Фейсбук представники ГО "Промінь-ІФ".

"Черговий вантаж такої допомоги привезли двоє хороших людей – громадянин Німеччини Олександр Фукс та наш земляк, батько бійця АТО, Олександр Козак. 7 інвалідних візків, 6 сучасних ходунків, 39 пар милиць, 7 палиць, 2 мішки дитячого взуття, 17 мішків із дитячим одягом, 3 мішки із військовим одягом та одягом для поранених, 3 мішки із постільною білизною, 7 мішків із одягом для дорослих та 2 мішки із дитячими м'якими іграшками. І все це якісне, хороше, добротне. Для усіх цих речей ми разом із іншими волонтерськими організаціями уже скоро знайдемо нових власників. Дякуємо вам, шановні Олександри! Щиро дякуємо! І основне – величезне ДЯКУЮ керівнику Івано-Франківської митниці Шайді Василю Васильовичу за справжню громадянську позицію!" – відзначили волонтери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: