fbpx

"Прикарпаттяобленерго" повірило міській владі: гуртожиток на Довженка, 11-а знову зі світлом

Суспільство 17:46, 17.03, 2015

Сьогодні ПАТ "Прикарпаттяобленерго" відключило від електропостачання гуртожиток по вул. Довженка, 11-а через борги балансоутримувача КП "Дирекція замовника" за спожиту електроенергію. Оскільки міська влада гарантувала погашення боргу, енергетики відновили електропостачання будинку та чекають на виплату заборгованості.

На сьогодні борг КП "Дирекція замовника" за світло становить 249,3 тис. грн. (в тому числі, заборгованість за лютий – 206,7 тис. грн, за січень  42,6 тис. грн), пише КУРС з посиланням на прес-службу енергетичної компанії.

Зважаючи на гарантії міської ради, енергетики вкотре пішли назустріч боржнику, відтермінували оплату та відновили електропостачання у відключеному гуртожитку.

"Ми сподіваємося, що цього разу ситуація зміниться,  зазначають в енергокомпанії. – Ми віримо міській владі і чекаємо на погашення боргу. Нам не в радість відключати людей від світла – в тому гуртожитку, який нині вимкнули, 60 квартир, але є норми чинного законодавства, які ми змушені виконувати".

У ПАТ "Прикарпаттяобленерго" обіцяють інформувати громадськість про подальший розвиток історії з боргами КП "Дирекція замовника" та сподіваються на те, що усі сторони виконають взяті на себе зобов’язання, а люди будуть зі світлом.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: