fbpx

Фірма директора "Прикарпаттяобленерго" за 24 мільйони збудує котельню для "Прикарпаттрансгазу"

Суспільство 10:11, 12.05, 2016

Філія "УМГ "Прикарпаттрансгаз" ПАТ "Укртрансгаз" 2 травня за результатами тендеру замовила ТОВ "Енергосерівсна компанія "Адамсон" будівництво котельні за 24,13 млн грн.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", пишуть Наші гроші.

До літа 2017 року збудують резервну котельню на проммайданчику Богородчанського ЛВУМГ з трьома котлами "Viessmann" потужністю 1,95 МВт і котлом "Viessmann Vitoplex" на 0,50 МВт.

Конкуренцію переможцю склали ПрАТ НТП "Укрпроменерго" і ТОВ Фірма "Калина ІФ" ЛТД.

Засновниками "ЕК "Адамсон" є Світлана Волошина та чеська фірма "Еуропіан Технолоджі Центер" ("European Technology Center"), яка належить Івану та Марії Халапенкам із Чехії, киянину Владиславу Антіпіну, а також Олександру та Ірині Бубен з Івано-Франківська.

Олександр Бубен є головою правління ПАТ "Прикарпаттяобленерго" та екс-депутатом Івано-Франківської міськради від "Фронту змін".

Владислав Вікторович Антіпін володіє також ТОВ "Міжнародний центр розвитку енергетики", яке часто отримує підряди різних обленерго на впровадження програмного забезпечення. Крім того, особа з такими ПІБ була помічником екс-нардепа від Партії Регіонів Інни Богословської.

"Калина ІФ" належить Тамарі Микитюк, керівником є Ігор Микитюк.

Пакетом у 100% акцій харківського "НТП "Укрпроменерго" володіє Олег Соловей. До 2008 року його партнером був Сергій Кропотов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: