fbpx

Прикарпатські податківці змагалися у спартакіаді. ФОТО

Спорт 15:58, 14.07, 2017

На спортивному майданчику Івано-Франківського коледжу фізичного виховання розпочалась "Спартакіада 2017" серед працівників органів ДФС Прикарпаття. Податківці змагатимуться у 7 видах спорту: міні-футболі, волейболі, гирьовому спорті, настільному тенісі, шахах і шашках.

"Переконана, змагання між командами буде досить напруженим і цікавим, кожна прагнутиме перемоги, та переможе найсильніша,  зазначила начальник Головного управління ДФС в Івано-Франківській області Ірина Столярик. – Тож хочу побажати, щоб кожен з вас показав якнайкращі свої здібності і щоб ми, українці, змагалися тільки в спорті, а не в бойових діях".

Розпочалась Спартакіада зустріччю між футболістами, повідомляють в ДФС в Івано-Франківській області. У нелегкій боротьбі переможцями з міні-футболу стали: команда Оперативного управління ГУ ДФС в області, яка посіла І місце, команда Коломийської ОДПІ – ІІ місце та команда Слідчого управління ГУ ДФС в області – ІІІ місце.

Довідково: аматорські спортивні змагання серед податківців проводяться щороку за ініціативи Івано-Франківської обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників органів державної фіскальної служби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: