fbpx

"Птички і чічки" презентувала в Івано-Франківську Наталія Білик

Культура 17:50, 02.06, 2014

Сьогодні у виставковому залі Національної спілки художників України прикарпатська художниця Наталія Білик представила свої роботи у виставці "Птички і чічки"

Близько трьох років роботи – і 70 картин франківської художниці Наталії Білик постали у шостій персональній виставці "Птички і чічки". Показати свої твори вирішила до власного ювілею. Привітати мисткиню прийшли і колеги-художники, і журналісти, і поціновувачі мистецтва. 

За словами Наталії, за натхненням далеко ходити не потрібно. Достатньо лише відкрити тюбик з фарбою, а далі все виходить саме собою. Кожна робота тягне за собою наступну. Таким чином виходить серія. Техніка виконання картин незмінна – олійний живопис. А ось назви до них Наталія не любить вигадувати:

"Я взагалі роботи майже не називаю. Навіть у цій виставці картини не підписані. Тому що в основному це птички, бувають пари – "щасливі птички", "ситі птички"… Вже багато років я малюю те саме. Кажуть, що я "інкубатор курок" і "курчина мама". Вже багато цих курей по Україні пороз'їжджалися. Багатьом мої курочки подобаються, я їх і далі малюю". 

1

Зазначимо, Наталія відноситься до молодшого покоління прикарпатських митців. Народилася вона в червні 1974 року в м. Івано-Франківську. Вже з семи років Наталка почала захоплюватися малюванням і навчалася в студії образотворчого мистецтва та художній школі. У 1999 р. майбутня відома художниця закінчила художньо-графічний факультет Прикарпатського університету і з тих пір присвятила своє життя творчості та мистецтву.

Її напрацювання – це близько 900 картин.

Більше фотографій можна переглянути за посиланням

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: