fbpx

Путін вирішив не використовувати російські війська на території України

Політика 14:13, 24.06, 2014

Президент РФ Володимир Путін запропонував російській Раді Федерації скасувати постанову "про використання Збройних сил РФ на території України".

Відповідний лист Путін відправив на ім’я голови Ради Федерації Валентини Матвієнко, – йдеться на офіційному сайті президента РФ.

Це зроблено з метою нормалізації обстановки й урегулювання ситуації у східних регіонах України, а також у зв'язку з початком тристоронніх переговорів щодо цього питання. Рада Федерації вже 25 червня розгляне питання про відкликання згоди на використання Збройних сил Росії в Україні.

Президент України Петро Порошенко такий крок схвалює:

"Президент України вважає звернення Володимира Путіна до Ради Федерації щодо скасування рішення про використання військових сил РФ на території України від 1 березня 2014 року – першим практичним кроком після офіційної підтримки Президентом Росії мирного плану України з врегулювання ситуації на Донбасі.

Глава держави звернувся до голови Верховної Ради Олександра Турчинова з пропозицією обговорити з головою Ради Федерації Валентиною Матвієнко можливість розгляду цього питання на найближчому засіданні верхньої палати парламенту Росії", – йдеться на офіційному сайті Глави держави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: