fbpx

Суд оштрафував водія, який у Поляниці п'яним збив жінку та втік, за спробу дати хабара поліцейському

Суспільство 17:42, 29.03, 2018

Водій, який 8 березня у селі Поляниця збив франківчанку і втік з місця аварії, пропонував полісмену 2000 гривень за непритягнення до відповідальності.

23 березня Яремчанський міський суд виніс вирок у справі водія, який пропонував капітану поліції дві тисячі гривень, щоб уникнути відповідальності за наїзд у нетверезому стані на жінку.

Як повідомляв КУРС, 8 березня у селі Поляниця 46-річний калушанин на автомобілі "Хюндай Санта Фе" збив 30-річну жінку-пішохода, яка йшла узбіччям дороги. З місця аварії водій втік. Працівники поліції оперативно розшукали винуватця. Встановили, що чоловік за кермом був п’яний, у крові 0,87 проміле алкоголю.

12 березня у Яремчанському відділі поліції винуватець аварії запропонував капітану поліції 2 тисячі гривень за непритягнення його до відповідальності за аварію та втечу з місця. Поліцейський від хабара відмовився.

19 березня між винуватцем аварії та прокурором була укладена угода про визнання винуватості. Чоловік визнав провину у пропозиції неправомірної вигоди поліцейському та погодився на покарання у вигляді штрафу – 10 200 гривень.

Яремчанський міський суд затвердив угоду та призначив порушнику 10 200 гривень штрафу. 2000 гривень, які чоловік пропонував поліцейському, конфіскували у дохід держави.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: