fbpx

П'ять прикарпатських нардепів "скинуться" по 10 мільйонів на ремонт доріг Франківщини

Суспільство 19:24, 20.07, 2015

Народні депутати від Прикарпаття готові взяти дольову участь у ремонті доріг на Франківщині, повідомив один з обранців Анатолій Матвієнко.

Про це нардеп Анатолій Матвієнко сказав на сьогоднішній нараді з приводу ремонту доріг, яка відбулася в Івано-Франківській ОДА за участю п'ятьох нардепів і голів міст та районів області.

"На наступні три дороги: Львів – Франківськ, "підкова Косівська" і Долинська ділянка, – ми даємо своїх, депутатських, по 10 млн гривень. Всі тут присутні. Виділяємо на ремонт дороги Львів – Франківськ за новими технологіями 2015 року – з ресайтлінгом. Ми мусимо відкрити міжнародну транспортну лінію на Франківськ. Нам треба міжнародний аеропорт у Франківську. Нам треба, щоби люди за півтори години доїхали зі Львова до Буковеля. Це виведе область на інший рівень. Це патріотичний пул завдань", – сказав Матвієнко.

Скластися на ремонт доріг відтак мають депутатськими коштами народні депутати Юрій Дерев'янко, Михайло Довбенко, Анатолій Матвієнко, Юрій Тимошенко, Олександр Шевченко. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: