fbpx

П'ятеро франківських патрульних отримали відзнаку "За честь і звитягу"

Суспільство 10:41, 24.05, 2017

23 травня в Івано-Франківську урочистим віче відзначили День Героїв біля пам'ятника першому голові ОУН Євгену Коновальцю.

Віче розпочали з гімну України та панахиди отців за героїв, які віддали життя за державу. Десятки іванофранківців прийшли на подію, щоб вшанувати пам'ять про полеглих, інформує прес-служба патрульної поліції Івано-Франківська.

В рамках відзначення Дня Героїв міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків нагородив учасників бойових дій грамотами та відзнакою за "Честь і звитягу". Відзнаку отримали й п'ять інспекторів Патрульної поліції Івано-Франківська.

Відзнака міського голови Івано-Франківська "За честь і звитягу" є нагородою місцевого значення, яка вручається мешканцям та уродженцям міста, а в окремих випадках – за окремим розпорядженням міського голови – іншим громадянам України, які проявили мужність, звитягу та героїзм, захищаючи територіальну цілісність і незалежність України або мають інші вагомі заслуги чи досягнення під час особистої участі в антитерористичній операції на Сході України (в тому числі і за волонтерську діяльність) та інші вагомі заслуги перед громадою міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: