fbpx

Радикальна партія на Прикарпатті стартує в режимі "трирічного циклу"

Політика 17:48, 06.03, 2018

В Івано-Франківську відбулася конференція обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка. Новообраний голова виконкому центрального проводу партії Юрій Зінченко представив активу на ній стратегію "трирічного циклу".

Обласна конференція Радикальної партії Олега Ляшка на Прикарпатті розпочалася як звіт обласного партійного осередку та представлення районних організацій.  

"Сьогодні можемо відповідально стверджувати, що Радикальна партія на Івано-Франківщині відбулася. В усіх районах створені осередки. Більшість складу партії – молоді люди з активною життєвою позицією. Дуже активні наші жінки. На сьогодні ми вже є сила, але ще треба додати представництва на місцевому рівні. Треба мати актив у кожному селі, депутатів у кожній ОТГ. Власне перспективі і подальшій розбудові партії присвячений наш сьогоднішній з’їз", – виступив керівник обласної організації партії Петро Шеремета.

В обласній конференції взяли участь понад сотня партійців. До Івано-Франківська для зустрічі з прикарпатським активом прибув новообраний голова виконкому центрального проводу Радикальної партії Юрій Зінченко та його заступник Антон Даниленко.

Юрій Зінченко розповів, що в контексті призначення об’їжджає регіони. На Прикарпатті має завдання координувати вибори обласного бюро – виконавчого органу партії. А також донести партійцям перспективи подальшої розбудови та завдання партії.  

За словами Зінченка, на кожну обласну організацію Радикальної партії Олега Ляшка покладені завдання "трирічного циклу".

Перше – впродовж 2018-2019 років заявити про себе на виборах в ОТГ. Взяти участь у виборах до всіх ОТГ на Івано-Франківщині, виставити кандидатів на голів ОТГ та виграти, де це можливо.

"Це буде іспит для районних команд", – сказав Юрій Зінченко.

Друге завдання – відпрацювати президентські вибори на початку 2019 року.

"Лідер партії Олег Ляшко піде на вибори президента України. Ставиться завдання виграти. До того часу мають бути створені осередки в усіх обласних центрах і ми всі повинні спрацювати на результат", – довів до колег голова виконкому партії.

Третє завдання, за словами Юрія Зінченка, – головна подія "трирічного циклу" Радикальної партії. Це вибори до Верховної Ради України. Партія Олега Ляшка має взяти бар’єр у 15-20% загальноукраїнського рейтингу за партійними списками плюс провести своїх кандидатів на ряді мажоритарних округів так, щоби зайти у парламент вагомою силою – з 80-100 депутатами.

"Ми маємо стати політичною силою, яка впливає на процеси в державі і бере на себе відповідальність", – пояснив партійцям Зінченко. І додав: "Починаємо працювати вже від сьогодні".

Для Івано-Франківського обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка підсумковим має стати четвертий етап – вибори до місцевих рад у 2020 році. В обласній раді представництво партії має скласти як мінімум 10 депутатів.

"Лікарі, вчителі, підприємці, промисловці, – треба заохочувати до участі в партії якомога більше прикарпатців, які готові працювати з людьми і для людей, – озвучив стратегію Радикальної партії Юрій Зінченко. – Наша діяльність має бути націлена на покращення життя людей. Десь паркан бабусі зремонтувати, десь дерева у дворах обрізати. Починаємо з маленьких добрих справ за принципом "маленькі люди для маленьких людей". Паралельно збираємо і узагальнюємо проблеми, опрацьовуємо можливості їх вирішення і подаємо пропозиції до законопроектів. Така діяльність, я впевнений, принесе перемогу на будь-яких виборах".

У стратегії Радикальної партії Олега Ляшка – усунутися з усіх політичних скандалів та передяг, зважаючи на загальну тенденцію розчарування українців у політиці і політиках. "Своїми щоденними добрими справами треба доводити свою цінність іншим людям", – завершив настанови представник керівництва партії.

Окрім спрямування колег, Юрій Зінченко має завдання вивчити проблеми бізнесу на Прикарпатті, оскільки курує в партії саме цей напрямок.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: