fbpx

Раптово помер 33-річний депутат Івано-Франківської облради

Політика 13:36, 15.04, 2016

Сьогодні помер 33-річний Андрій Іващенко, депутат Івано-Франківської обласної ради з фракції "Батьківщина", обраний на Єзупільському 53-му виборчому округу.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці газети "Вперед".

Андрій Іващенко народився 14 жовтня 1982 року в Івано-Франківську в сім’ї науковця, нині доцента ІФТУНГу Василя Трифоновича та держслужбовця Оксани Миколаївни Іващенків. Навчався в Івано-Франківській школі-ліцеї № 23, а в 1997 році поступив у відомий Фізико-технічний ліцей. У 2000 році поступив до Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. В 2005 році здобув повну вищу освіту за спеціальністю "Видобування нафти і газу" за фахом гірничий інженер. У 2014 році отримав звання магістра державного управління в Національній академії державного управління при Президентові України.

Трудовий шлях Іващенка починався з провідних нафтогазовидобувних родовищ України в Охтирці на Сумщині, пізніше він обійняв посаду інженера відділу розробки родовищ західного регіону Івано-Франківського Науково-дослідного та проектного інституту ВАТ "Укрнафта", де проводив наукові дослідження та здійснював авторські розробки, за що отримав патент на винахід.

У 2007 році 25-річний інженер створив приватне підприємство "АКРА ГОЛД", що спеціалізується на будівництві зовнішніх інженерних мереж – ліній електропередач, трансформаторних підстанцій, газопроводів, бурінню свердловин.

У 2008 році він став співзасновником громадської організації Регбі клуб "Роланд", який за короткий термін вийшов до вищої ліги національної першості. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: