fbpx

Ремонту вулиці Тичини цього року не буде, – Михайло Смушак

Суспільство 13:07, 30.09, 2015

В Антимонопольному комітеті України завершився розгляд скарги ТОВ "ПБС" на рішення тендерного комітету по вулиці Тичини.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Департаменту комунального господарства, транспорту та зв'язку Івано-Франківського міськвиконкому Михайло Смушак.

"Прийняте рішення – пропозицію ТОВ "ПБС" було відхилено законно, але процедуру закупівлі скасувати. Чому, наші юристи так і не зрозуміли. Будемо аналізувати офіційні висновки. Єдине, що тепер уже точно, – ремонту вулиці Тичини в цьому році не буде!" – написав Смушак.

Нагадаємо, раніше фірма ТОВ "ПБС", наближена до нардепа Олександра Шевченка, звернулася в Антимонопольний комітет зі скаргою на порушення прав підприємства під час проведення тендеру.

Про це на одній з оперативних нарад у міського голови заявив директор Департаменту комунального господарства, транспорту та зв’язку Михайло Смушак.

"Фірма ТОВ "ПБС" не погоджується з результатами, хоча цінова пропозиція у них була найнижча. Коли проводилася оцінка, виявили порушення. Суть полягає в тому, що вони заклали додатковий механізм, на нього накрутили загальновиробничі витрати та прибуток, однак цей механізм за кошторисом використовуватися не буде, а використовуватиметься при  виконанні робіт. Таким чином, ціни були завищені. Саме тому їхня пропозиція була відхилена, а перемогу отримала фірма, що зайняла друге місце", – пояснив Смушак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: