fbpx

Рейтинг ТОП-10 найгірших вулиць у Івано-Франківську очолила Тичини

Суспільство 17:23, 14.07, 2015

Останнім часом стан доріг на багатьох вулицях суттєво покращився. Мова йде, наприклад, про вулицю Набережну ім. В. Стефаника, Сухомлинського, Залізнична. Та все ж залишилися вулиці, стан яких нагадує бездоріжжя десь у високогірному селі області.

Часто чарівне місто Івано-Франківськ називають "містом-героєм". Та це не через якісь заслуги під час військових дій, як це було в інших містах на кшталт Одеси чи Києва. А через героїзм водіїв, які мужньо втримують руль у руках, коли їдуть занедбаними дорогами міста.

За даними сайту navizor.com було складено рейтинг найгірших вулиць міста, щоб водії пробували їх об'їжджати, а влада звернула увагу та доклала зусиль до здійснення ремонту.  

ТОП-10 найгірших вулиць у Івано-Франківську виглядає так:

  1. вул. Тичини

  2. вул. Гетьмана Петра Дорошенка

  3. вул. Марійки Підгірянки

  4. вул. Крайківського

  5. вул. Б. Хмельницького  

  6. вул. Ленкавського    

  7. вул. І. Макуха

  8. вул. Слави Стецько

  9. вул. Княгинин

  10. вул. Кармелюка

Так, найгіршою вулицею в Івано-Франківську, за оцінками користувачів сайту navizor.com, визначено вул. Тичини, яка знаходиться практично у самому центрі міста, де зажди жвавий рух громадського транспорту, проте там суцільне бездоріжжя, яким важко пересуватися навіть на велосипеді чи пішки.

Тішить, що центральні вулиці, все-таки у хорошому стані. Найгірші ж дороги у місті переважно знаходяться на периферії і рідше потрібні водіям. Однак європейське місто потребує європейських доріг.

Нещодавно розробнику сервісу Navizor створили перший у світі мобільний навігатор Navizor beta, який при плануванні автомобільних маршрутів враховує якість доріг та допоможе зберегти вашу автівку від ушкоджень, зекономить витрати на пальне.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: