fbpx

Ріяфет Гасимов очолить Державну екологічну інспекцію Карпатського округу

Суспільство 09:47, 17.12, 2018

До екологічної інспекції Карпатського округу входять Івано-Франківська та Чернівецька області.

11 грудня заступниця голови Івано-Франківської ОДА Марія Савка підписала розпорядження про звільнення Ріяфета Гасимова з посади начальника управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації.

Причиною звільнення стало переведення Гасимова на посаду начальника Державної екологічної інспекції Карпатського округу.

До звільнення з посади Ріяфет Гасимов має передати справи і довірене у зв'язку з виконанням посадових обов'язків майно заступнику начальника управління Андрію Пліхтяку.

Нагадаємо, 31 травня 2017 року уряд України схвалив Концепцію реформування системи державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища. Відповідно до Концепції заплановано сформувати 10 міжрегіональних округів замість 27 існуючих територіальних органів Держекоінспекції. На цьому етапі триває процес запуску 5 пілотних округів.

Зазначимо також, що згідно з рішенням Кабінету міністрів України територіальні органи Державної екологічної інспекції, що ліквідуються, продовжують виконувати свої повноваження до передачі таких повноважень міжрегіональним територіальним органам, які утворюються.

21 лютого 2018 року Кабмін затвердив 5 міжрегіональних територіальних органів Держекоінспекції. Серед них Карпатський, до якого увійшли Івано-Франківська та Чернівецька області.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: