fbpx

Різдво в Карпатах об’єднає українців зі Сходу і Заходу

Наша історія 14:54, 17.12, 2014

З 5 по 10 січня в Івано-Франківську реалізується проект "Схід і Захід разом: Різдво в Карпатах".

"Ми собі поставили за мету об’єднати, зшити Україну. Але усвідомлюємо, що це завдання не на один проект, не на один місяць, рік, і, напевно, не на одне десятиліття, а на багато років. Тому будуємо велику всеукраїнську платформу" , – розповіла організатор проекту Надія Шегда.

У спільноті проекту в соцмережі просять заповнювати анкети та зголошуватися брати до себе гостей на свята, адже для участі в проекті з’їдуться учасники з усієї України, включно з Кримом, щоправда, найбільше гостей очікується з Донбасу. Проживатимуть вони у гостинних сім’ях іванофранківців, разом колядуватимуть, відвідуватимуть різноманітні тренінги, обмінюватимуться думками про Крим і майбутнє Донбасу, братимуть участь у різноманітних дискусіях, а найголовніше, на думку організаторів, – разом шукатимуть шляхи творення міцної щасливої країни.

До проекту долучилися чимало відомих людей. Окрім місцевих знаменитостей, очікується участь одіозного телеведучого Майкла Щура, музиканта та радника міністра культури Кирила Стеценка, підприємця та громадського діяча Валерія Пекаря, музиканта Тараса Житинського.

Як повідомляв КУРС, також буде створено Фронтовий вертеп, якого Україна ще не бачила. Разом з цим вертепом по одному учаснику з кожної з областей відправляться до хлопців на Схід та у звільнені міста. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: