fbpx

Різними мовами: у середмісті Франківська побили трьох іноземців

Суспільство 20:26, 03.11, 2017

В Івано-Франківську виник конфлікт на національному ґрунті. Під гарячу руку місцевих молодиків потрапили двоє темношкірих студентів та йорданець. Останнього, розповідають у міському відділі поліції, після нападу розбишак довелося госпіталізувати.

Конфлікт між місцевими мешканцями та іноземцями виник у самому середмісті. Сліди кривавої сутички вмить підняли "на вуха" містян. Чутки про "расистський" розбій неприємно здивували не лише гостей, а й мешканців міста. Адже самі, зізнаються, жодного дискомфорту від співжиття з іноземцями не відчувають. Навіть навпаки – вбачають користь від зближення із закордоном, інформує ТРК "Вежа".

Що стало причиною конфлікту, у поліції не знають. Втім, кажуть, такий випадок в Івано-Франківську не вперше. Натомість психологи переконують, у підґрунті такої поведінки місцевих жителів – проблема не психології, а перш за все виховання.

Агресію може породити лише агресія, вважають містяни. Та радять закордонним гостям шанувати тутешні порядки. Аби зайвий раз не потрапляти в немилість "гарячих голів".

І все ж жорстокий вчинок своїх земляків щодо іноземців іванофранківці одноголосно осуджують. Кажуть, у будь-якій ситуації варто залишатися людиною. Незалежно від кольору шкіри чи релігійних переконань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: