fbpx

РНС – єдина партія, яка бореться з владною системою, що руйнує Україну, – Дерев’янко

Політика 15:01, 02.05, 2018

РУХ НОВИХ СИЛ – це єдина опозиційна партія, яка бореться з владною системою, що цілеспрямовано руйнує Україну.

Про це під час зустрічі з прикарпатцями заявив народний депутат України, один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Юрій Дерев’янко. 

За його словами, нині більшість у Верховній Раді працює за старим принципом: жодної критики влади та наповнення власних кишень. 

"Мені не дають жодної копійки. Я не існую в їхньому розподілі грошей. Я кажу, хіба тепер українці не живуть в моєму мажоритарному окрузі? Чи в нас в кращому стані садочки, школи? Мені відповідають: ти неправильно голосуєш. Будеш правильно голосувати – будеш мати гроші. Що більше буде людей, які будуть боротись не за те, щоб їм дали 100 чи 200 тис. гривень, а заради того, щоб у нас з вами не крали мільярди, то швидше цих злодіїв ми поставимо на місце", – переконаний народний депутат України, один з лідерів партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Юрій Дерев’янко.

На зустріч з прикарпатцями приїхав й член ради партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Давід Сакварелідзе. Певен, якщо нині українці вкотре не об’єднаються, то можуть втратити все.

"Є два шляхи: завтра вже починати діяти, а ми фактично увесь рік боремося, чи втрачати шість чи десять років в очікуванні, що здійсниться чудо. Чуда не трапиться. Тому нам потрібно підштовхнути, щоб воно таки відбулося в Україні", – вважає член ради партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Давід Сакварелідзе. 

І таких людей, які готові показати чинній владі, що їй тут не місце, стає дедалі більше.

"Я однодумець цих людей. В нашій системі, державі потрібні зміни. І міняти треба мирним шляхом. Тому з цими людьми мені по дорозі", – каже мешканка Прикарпаття Надія Толкачова. 

"Я вважаю, що люди можуть все зробити. От якби вийшли мільйони, то це було б дуже добре. Тоді би вже точно перемогли", – говорить мешканець Прикарпаття Богдан Боднарчук.  

"Ми пропонуємо не бути пасивними, нам потрібно не тільки цю банду прогнати, а і багато роботи зробити, щоб гідні люди були представниками на усіх рівнях влади. Не лише на посаді депутатів Верховної Ради чи посаді мера, чи президента, а на усіх абсолютно рівнях. І що більше ми будемо об’єднані цією спільною думкою, то більше шансів дуже швидко отримати позитивний результат", – підсумував Юрій Дерев’янко.  

Наразі РУХ НОВИХ СИЛ активно готується до праймеріз. І обіцяє вже у травні представити найдостойніших своїх кандидатів, які згодом спільно працюватимуть в новому уряді України.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: