fbpx

РНС продовжить протести проти олігархів і корупції

Політика 11:32, 15.05, 2018

РУХ НОВИХ СИЛ продовжуватиме протести та розширюватиме їх вимоги, долучиться до акції за нове виборче законодавство 17 травня та збиратиме підписи нардепів під поданням за парламентську процедуру імпічменту Порошенка.

Рішення про це було прийнято під час засідання Політради партії РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі, повідомляє прес-служба РНС.

"Ми єдині, кого сьогодні можна назвати реальною опозицією. Впродовж майже цілого року ми проводили безліч акцій протесту проти свавілля, незаконного збагачення та бездіяльності влади по всій Україні, масштабні мирні Марші протесту проти олігархату та корупції в державі. Ми бачимо, що є велика кількість людей, які готові підтримати протестний рух", – зазначив член Політради РНС Іван Слободяник.  

Він запевнив, що протести продовжуватимуться та вже ближчим часом буде оголошено дату наступного Маршу.

"Враховуючи відсутність доступу до національних мас-медіа, протест  єдина можливість сьогодні мобілізовувати та об’єднати людей. Ми продовжимо наш антиолігархічний протест, ми завдамо удар по всіх корупційним схемах в країні. Наша боротьба проти головного бариги країни продовжиться і у вигляді оприлюднення всіх його злочинів, і у вигляді збору підписів депутатів про ініціювання процедури імпічменту Президента. Це також дасть змогу розмежувати реальних опозиціонерів від фейкових. Провладні нардепи зобов’язані його підписати, адже, якщо вважають, що Президент невинний у злочинах, то нехай це доведе розслідування в рамках процедури імпічменту. Ми будемо фіксувати і показувати людям кожен наш крок, хто як голосує і хто наші депутати насправді",  відзначив Слободяник.  

Він також додав, що РУХ НОВИХ СИЛ візьме участь у акції за нове виборче законодавство, яка відбудеться 17 травня у Києві: "Ми за зміну виборчого законодавства, це ідеологічно наша вимога, з якою ми вийшли ще 17 жовтня".  

Іван Слободяник заявив, що на подальших протестах РУХ НОВИХ СИЛ також вимагатиме прозорих та реальних тарифів, збільшення пенсій та достойних заробітних плат для громадян.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: