fbpx

Роботу Марцінківа на посаді мера Тягнибок оцінив на "тверду п'ятірку"

Політика 16:19, 26.11, 2017

На публічний звіт міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа прибув лідер "Свободи" Олег Тягнибок.

Сьогодні в Івано-Франківській філармонії відбувається публічний звіт міського голови Руслана Марцінківа про роботу за другий рік каденції. В залі філармонії – аншлаг. Послухати мера прийшли сотні франківців. Десятки людей змушені стояти – не залишилося місць. Прибуло й партійне керівництво "Свободи". Олег Тягнибок перед звітом дав короткий брифінг.

Тягнибок зазначив, що пишається обраними від "Свободи" міськими головами, особливо коли вони потрапляють до різних українських і міжнародних рейтингів. Така робота міських голів показує, що партія висувала правильних кандидатів, сказав Тягнибок.

"Я отримую особисте задоволення, коли мене люди тут на вулиці вітають і дякують за діяльність мера Марцінківа. Франківськ міняється на краще  і це видно",  зазначив Тягнибок і додав, що роботу Марцінківа оцінює на тверду п'ятірку. 

Після брифінгу звіт розпочали з показу агітаційного фільму про здобутки Руслана Марцінківа і його команди. "Після довгих років застою місто переживає справжній ренесанс… Розвиток Франківська не зупинити… До міста масово поїхали туристи", – йдеться у фільмі. Обіцяють сотні нових робочих місць, а наступного року – збудувати міст, басейн і реконструювати стадіон.

Після фільму Марцінківа привітали представники духовенства. Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин подякував меру за працю і зазначив, що "місто європейське, зручне, всім мило тут жити і працювати". Війтишин побажав Марцінківу, коли той думає про садочок чи школу, не забувати і про церкву. На думку владики, місту бракує церков, а про те, що церков начебто забагато, говорять ті, хто в них не ходять.

Після привітання Війтишина Руслан Марцінків розповів про основні результати роботи за 2017 рік. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: