fbpx

Роботи, танці і щасливі мами: на "Промприладі" влаштували День сім'ї. ФОТО

Суспільство 13:21, 02.06, 2019

У відкритому просторі оновленого заводу "Промприлад" сьогодні з самого ранку до 18.00 проходить свято "День сім’ї".

Батьки та діти мають чудову можливість провести весь день на одній з найкреативніших та найсучасніших локації Івано-Франківська – на території "Промприлад.Реновація".

Для дітей у програмі – майстер-класи, фотозона, конструювання роботів. Плюс дитсадок у дитячому просторі "Дрібнота". На заняття з відомою майстринею Марією Корпанюк був справжній аншлаг.

О 13.30 організатори запланували обід для зареєстрованих учасників – буде піца та соки.

Для дорослих – з 12.00 до 15.00 – цикл лекцій. Після дискусії про вакцинацію відбувся цікавий семінар на тему "Діти і гаджети". Поради, як влаштувати дозвілля сім'ї так, щоб не хотілося сидіти в телефонах, розповіли координатори "Дрібноти".

Можна було дізнатися про "ЕКОномний будинок" та як розпочати життя з нуля, пройшовши великі випробування, допомагати іншим і будувати якісно власне життя.

"Мама для мами" – відомо, що жінкам у статусі мами часто потрібна підтримка, інколи проста порада, деколи дуже професійна консультація. Як собі дати раду, не впасти в депресію, не стати типовою домогосподаркою і прикрою жінкою, розповіла доула Галина Артиш.

1

А психолог-сексолог Аурелія Болюк виступила із лекцією про специфічні "жіночі ресурси". Всі лекції були згруповані в концепції "Роблю вам щасливу маму!"

З 14.00 дітей запрошують на майстер-клас із сучасних танців. 

Програма триватиме до 18.00.

Організувала велике свято родини франківська ініціатива "Нове життя в нових умовах". Модераторка інформаційної частини акції, співорганізаторка – Каріна Шинкарьова. 

2

"Ми зібрались, щоби позбутися стереотипів, які жінкам, мамам накидає суспільство: чиновники, влада, чоловіки, частина жінок, – звернулася до присутніх координаторка ініціативи "Нові пологові", організаторка свята Наталія Сербин. – Закликаємо вас бути активними і брати на себе відповідальність за своє життя. Сьогодні ми зібралися на відверті дискусії, які можуть допомогти змінити наше життя. Ці зміни не зробить ніхто для вас, це можете зробити тільки ви. Не бійтеся – ставте запитання, отримуйте відповіді, будьте активними і змінюйте те, що вважаєте за потрібне, на ліпше". 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: