fbpx

Родині загиблого добровольця Ломея у відремонтовану квартиру подарували пральку й холодильник

Суспільство 15:27, 18.10, 2015

Надія Ломей і двоє її синів нещодавно справили новосілля у Надвірній.

Родині Надії Ломей, яка втратила чоловіка і батька двох своїх синів, добровольця ДУКу, волонтери допомогли втілити мрію про власне житло. 

У двокімнатній квартирі в місті Надвірна, а сім'я жила в старій дерев'яній батьківській хаті в селі на Надвірнянщині, волонтери допомогли зробили ремонт, придбати меблі. А цими днями подарували холодильник і пральну машинку, повідомили в спільноті "Воїни тилу" у Фейсбук. 

"Після тривалих зборів коштів, оформлень документів, ремонтів сім’я Ломей нарешті заселилась у нову квартиру. Малята освоюються на незнайомому житловому просторі, а Надя наводить лад у помешканні. Каже, що досить незвично, – звикла, що в хаті багато народу, а тут тихо, спокійно.

В квартирі вже є все необхідне для проживання. Вчора ввечері довезли холодильник і пральну машинку, котрі вже зачекались закінчення ремонту. Про техніку подбав Василь Абрамів. Дякуємо Тимківу Володі за доставку, він нас врятував. Заодно ще й полагодив Наді кран, який чомусь протікав.

З понеділка живчики Артурчик і Святик підуть в садочок. Життя налагоджується. Надя передає вітання і подяку Василю і всім благодійникам, котрі долучились до допомоги і допомогли втілити мрію про власне житло!" – подякували волонтери, які після загибелі батька опікуються родиною.

"Коли ми брались за організацію придбання житла для родини загиблого бійця ДУК-ПС Дмитра Ломея, навіть не сподівались, якого резонансу набуде ця історія і скільки чудових людей з усього світу підтримає і долучиться до допомоги. Хотілося би, щоб побільше родин загиблих відчули таку опіку і увагу людей.
Спеціально нікого не позначаю в дописі, бо насправді всіх уже не згадаю. Щиро дякую всім! На сьогодні квартиру залишилось наповнити різними побутовими речами  посуд, килими, рушники… Надя дуже хоче телевізор, бо не звикла бути в тиші. Пам’ятаймо та підтримаємо родини сучасних Героїв",  написала волонтерка Наталія Медвідь. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: