fbpx

Роман Скрипін, Сергій Квіт та Джамала поділяться прогресивними ідеями з франківцями

Суспільство 18:39, 06.08, 2014

Роман Скрипін, Сергій Квіт та Джамала підтвердили свою участь у конференції TEDx Ivano-Frankovsk, яка відбудеться 27 вересня в Івано-Франківську.

Співачка Джамала підтвердила свою участь у конференції TEDx Ivano-Frankovsk, яка відбудеться 27 вересня в Івано-Франківську

8738_body.jpg (32.2 Kb)



"Ведуться також переговори про участь Святослава Вакарчука і російського громадського діяча Михайла Ходорковського. Підтвердили, що виступлять спікерами конференції, Роман Скрипін (Hromadske TV), міністр освіти Сергій Квіт", – пояснив прес-аташе TEDx Ivano-Frankovsk Дмитро Мельникович. Серед спікерів подібної конференції в минулому році були нинішній президент України Петро Порошенко та мер Львова Андрій Садовий, пише Cultprostir.



5861_photo.jpg (65.96 Kb)



7027__mg_8964.jpg (27.51 Kb)



TED – світова платформа ідей, які покликані змінювати світ на краще. Конференція з такою назвою проводиться в США з 1990 року. TEDx – серія незалежних конференцій, які проводяться в різних країнах під егідою TED. На них виступають лідери громадської думки, які діляться унікальними знаннями щодо поліпшення різних сторін життя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: