fbpx

Росія не йде на повномасштабне вторгнення тому, що думає перемогти політично, – Семен Семенченко

Суспільство 14:06, 14.03, 2015

Зараз завдяки російському втручанню в українському суспільстві йде активна кампанія з дискредитації добровольчих батальйонів та зриву мобілізації. Такими діями Росія намагається здобути політичну перемогу в українсько-російській війні, і якщо Росія буде бачити, що політично не перемагає, тоді може бути і повномасштабне військове вторгнення.

Таку думку в Івано-Франківську під час прес-конференції висловив комбат батальйну "Донбас" Семен Семенченко.

"Іде кампанія з дискредитації добровольчих батальйонів, і тих людей, які були наближені до цих батальйонів, – говорить Семенченко,  також активно працюють над зривом мобілізації, причому не тільки через соцмережі і ЗМІ, але й через невмілі дії військової влади в деяких областях, які своїми рішеннями самі зривають мобілізацію".

За словами Семенченка, суспільство починає втомлюватись, воно починає заглиблюватися не тільки в економічну депресію, коли немає грошей не тільки допомагати армії, але й прогодувати свої сім’ї. Воно заходить у стан, коли люди, які закликають до боротьби, сприймаються не так, як раніше.

«"де активна агітація за партії, які раніше були основою ПР. Зараз їх рейтинги ростуть тому, що багато людей втомилися від війни. Це все відбувається у комплексі, – заявляє комбат, – до того ж наш уряд уже заявляє, що з польовими командирами ЛНР, ДНР ми не можемо вести переговори, але якщо буде законно вибрана влада, то ми зможемо з ними і конституцію міняти. Але кого можна вибрати на окупованій території?".

Семенченко переконаний, якщо зараз дозволити проведення виборів на окупованій території Донбасу, то вже завтра в парламенті, окрім Льовочкінів і Шуфричів, ми побачимо Плотницького і Захарченка. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: