fbpx

Російський "гуманітарний конвой" у повному складі залишив територію України

Політика 14:35, 23.08, 2014

Водночас російські військові не дозволили українським прикордонникам оглянути вантажівки.

Зі східних областей України виїхали 184 російські вантажівки, які ввозили "гуманітарку", але українським прикордонникам російські військові у пункті пропуску "Ізварине" не дозволили їх оглянути. Про це повідомив спікер РНБО Андрій Лисенко. 

"Станом на 13.00 з території України виїхало 184 вантажівки. Проте наших представників на огляд цих вантажівок не допускають", – сказав Лисенко. Водночас він зазначив, що невідомо, скільки саме вантажівок вчора із Росії заїхало в Україну та скільки досі залишаються на її території. Тим часом у МЗС РФ заявили про факт повернення всього конвою з російською гуманітарною допомогою з території України.

"Російський гуманітарний конвой залишив територію України та перебуває на території РФ", – заявила заступник директора департаменту інформації і друку МЗС РФ Марія Захарова. Нагадаємо, російська колона вантажівок із так званою "гуманітарною допомогою" у п'ятницю вторглася без згоди України в Луганську область. ЄС і НАТО та Меркель з Обамою вже засудили це вторгнення.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: