fbpx

Ростислав Микитюк стане начальником управління молоді та спорту ІФОДА

Політика 18:50, 04.06, 2014

Відбулися громадські слухання кандидатів на посаду голови управління молоді та спорту при Івано-Франківській облдержадміністрації. За результатами слухань голова Івано-Франківської ОДА Андрій Троценко запропонував призначити керівником управління Ростислава Микитюка, а його конкурента Мирослава Карабіна – першим заступником.

"З самого початку мною було обіцяно, що посаду голови управління молоді та спорту займе кандидат від громадськості. Кілька днів тому до мене приходили громадські організації, які переконанні, що посаду має зайняти Мирослав Карабін… Тому шляхом колективного слухання та голосування ми зможемо отримати голову управління", – відкрив слухання гоова ОДА Андрій Троценко.

На громадські слухання прийшли до півтисячі людей, здебільшого зі спортивних організацій і громадських активістів. Присутні оцінювали дві кандидатури на посаду начальника управління – активіста Ростислава Микитюка, знаного як "голос" франківського майдану, та колишнього начальника управління молоді та спорту Мирослава Карабіна.

Після розповідей кандидатів про своє спортивне і не тільки минуле учасники слухань перейшли до запитань. Зокрема, Ростислава Микитюка звинувачували у непрофесійності та нездатності керувати професійним спортом. Карабіну дісталося за співпрацю з Вишиванюком та непрозоре використання бюджетних коштів, які виділялися на розвиток обласного спорту.

Свою підтримку Мирославу Карабіну висловив лідер Правого сектору в Івано-Франківській області Василь Абрамів (Смерека), за що був освистаний та звинувачений у співпраці з Партією регіонів.

 

Вислухавши аргументи сторін, Андрій Троценко визначився з керівником управління: ним стане Ростислав Микитюк. Мирославу Карабіну голова ОДА запропонував посаду першого заступника начальника управління. 

Карабін не відповів на пропозицію голови ОДА і разом зі своїми прихильниками демонстративно покинув зал засідання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: