fbpx

Рух "Долина активна" відзвітував за зібрані на армію кошти

Суспільство 17:03, 13.09, 2014

Молодіжний громадський рух "Долина активна" відзвітував за зібрані кошти на потреби військових у Долинському районі за період з 23 липня до 8 вересня 2014 року.

З 23 липня до 8 вересня на картці "Приватбанку" та готівкою було зібрано 6763 гривні.

Із зібраних активісти "Долини активної" передали по 500 гривень матеріальної допомоги Петру Січку та Олександру Петраківському.

3395 гривень було використано на спорядження для бійця Івана – позивний "Грозний", який є членом "Долини активної" і воює в складі Добровольчого українського корпусу "Правий сектор". Кошти були направлені на спільну з Районною державною адміністрацією закупівлю бронежилету, а також зимового спального мішка та оплату доставки посилки.

Окремо бійцю від Михайла та Тетяни Федаїв безкоштовно передали кевларову каску, термобілизну, військовий дощовик, аптечку та інше на загальну суму 4395 гривень.

"Надворі вже осінь і ночі стають дедалі холоднішими. Тому в наступні місяці буде найбільша потреба в теплому одязі, спальних мішках, термобілизні і т. д. На це потрібно немало коштів. Також продовжимо допомагати бійцям та їх родинам Долинського району. Зараз на нашому рахунку знаходиться 2368 гривень. Цю цифру потрібно постійно збільшувати, щоб робота ставала ефективнішою", – кажуть активісти руху "Долина активна".

1

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: