fbpx

"Рух нових сил" закликає прикарпатців долучатись до Всеукраїнської акції під ВРУ 17 жовтня

Політика 15:01, 11.10, 2017

Зруйнувати корупцію в країні та прийняти закон про Антикорупційний Суд, зламати олігархічну систему та ухвалити новий закон про вибори за відкритими списками, припинити безкарність і вседозволеність влади та обмежити депутатську недоторканність.

З такими вимогами у вівторок, 17 жовтня, "Рух нових сил", інші політсили, народні депутати, громадські організації, активісти, в тому числі з Прикарпаття, вийдуть на Всеукраїнську акцію під Верховною Радою.

Як відзначають у партії "Рух нових сил", на четверту річницю Революції Гідності в країні фактично згорнуті реформи, Парламент захопили олігархи, а Президент продовжує узурпувати владу і штовхати державу до чергової диктатури. Аби припинити це, активісти закликають вийти на Всеукраїнську акцію з вимогами прийняти відповідні закони. 

"Ми стомилися від обману, не віримо більше обіцянкам і не хочемо чекати ще 2 чи 5 років, щоб в результаті отримати розчарування і втрачені надії. Ми робимо останню спробу в мирний та цивілізований спосіб змусити владу виконати вимоги громадян України та почати будувати сильну успішну країну", – каже координатор Івано-Франківської обласної організації "Руху нових сил" Тетяна Пришляк.

На акції ці вимоги підтримають і активісти з Прикарпаття, учасники АТО, представники громадських організацій та політичних сил.

"17 жовтня я буду під Верховною Радою, бо хочу нарешті бачити реальні дії політиків та депутатів, а не лише голослівні обіцянки", – каже демобілізований боєць 79-ї оамбр, секретар обласної Асоціації учасників АТО Андрій Фармуга.

"Всі українці мають об’єднатися і зламати корупційну модель управління в нашій країні", – запевняє іванофранківець Ростислав Атременко.

"Ми чи не щодня бачимо, як проводяться обшуки в корупціонерів різних рівнів, бачили цирк, пов’язаний з Насіровим, але влада не робить справжніх дій, аби змусити їх нести відповідальність. Нам потрібен Антикорупційний суд, щоб нарешті ці негідники сиділи в тюрмах", – каже учасник АТО з Калуша Іван Качмар.

Активісти закликають усіх небайдужих людей долучатись до акції, яка розпочнеться 17 жовтня о 9.30 під стінами Верховної Ради. За детальнішою інформацію звертатись в офіс обласної організації "Руху нових сил" в м. Івано-Франківськ, вул. Пилипа Орлика, 8 або за тел. 09870050760996017123.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: