fbpx

Руслан Коцаба просить не голосувати за нього

Політика 12:31, 22.05, 2014

Кандидат на проміжних виборах до ВР по 83 округу Руслан Коцаба повідомив, що його журналістський експеримент з участю у передвиборчій кампанії завершився. Оскільки мій експеримент не передбачав участі у голосуванні, я прийняв рішення знятися з виборчих перегонів і прошу всіх моїх виборців проголосувати за Володимира Чорноуса.

“Якщо зважити на попередні вибори, коли вибирали лобіста, який роздавав гречку і обіцяв відремонтувати дороги, то зараз з рекордною явкою на виборах можемо обрати не популіста, а справді гідного. На жаль, з “чортової дюжини” кандидатів не бачу гідного претендента, окрім Володимира Чорноуса. Мені не потрібні ті 5% голосів”, – повідомив Руслан Коцаба.

Володимир Чорноус заявив: “Це перша заява, коли один з кандидатів відкрито підтримує іншого. У разі перемоги пропоную Руслану стати помічником-консультантом народного депутата, вважаю, що надалі працюватиму в тандемі з Русланом. Потрібна щоденна фахова робота, допоки ми не реформуємо місцеве самоврядування”.

Заяви Дмитра Романюка та Руслана Коцаби про зняття з вибочих перегонів — це політичні кроки, знятись з парламентських виборів можна було до 12 травня. 25 травня, незважаючи на ці заяви, у бюлетенях на парламентські вибори будуть прізвища усіх тринадцяти кандидатів.

Загалом на журналістський експеремент Коцаба витратив 21 тисячу гривень, 12 з них пішли на заставу для реєстрації кандидата.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: