fbpx

Руслан Марцінків пояснив, чому призначив "чоловіка Божого" своїм заступником

Політика 18:16, 01.12, 2015

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків вважає, що Олександр Левицький, попри обурення франківців, має залишитися його заступником. Адже "Батьківщина" підтримала Марцінківа у другому турі виборів мера.

Як писав КУРС, міська рада затвердила структуру та склад виконавчого комітету. Одним із заступників міського голови став Олександр Левицький, який прославився скандалом в час Євромайдану. На одному з публічних зібрань він посперечався з місцевим активістом, коли йшла мова про необхідність люстрації чиновників.

"Та при всій повазі, чуєш – за мене проголосувало купу людей, чоловіче Божий, – а ти помовчи, будь ласка!" – сказав тоді Левицький, який був заступником голови обласної ради.

А громадські активісти навіть зібрали підписи до голови обласної ради, щоб винести на сесію питання щодо звільнення Левицького.

Однак Руслан Марцінків вважає, що Левицький спокутував провину.

"Кожна людина має право на помилку, він визнав ту помилку. При всім тім він фахівець і показав на посаді заступника голови обласної ради, що він розбирається в бюджеті. Зрештою, на виборах він обраний депутатом обласної ради з результатом 66,68% на окрузі,  вважає Марцінків.  Не помиляється той, хто нічого не робить. Зрештою, це було подання дружньої фракції "Батьківщина", яка підтримала мене офіційно перед виборами в другому турі".

На днях мешканці Івано-Франківська зареєстрували петицію із заголовком: "Не призначати на посаду заступника мера Левицького Олександра, прізвисько "Чоловіче Божий".

"Якщо петиція набере відповідну кількість голосів, будемо розглядати. Це не означає, що всі петиції мають бути задоволені",  підсумував Марцінків.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: