fbpx

Рятувальник з Осмолоди знайшов у Карпатах заблукалу франківчанку, яку розшукували тиждень

Суспільство 15:29, 12.06, 2017

Туристка з Івано-Франківська заблукала у Горганах - друзі звернулися до рятувальників Осмолоди за допомогою.

Допомогти знайти дівчину зголосився гірський рятувальник з Осмолоди Віктор Худяк, який розповів цю історію із щасливим завершенням у соцмережі, інформують "Вікна":

"Коли туристка тиждень не виходить на зв'язок, а в гори пішла з Осмолоди, то не знаєш, що й думати, куди рухатись. Але є чуття. Через дощі я тільки на третій день вибрався на Сивулю, де зустрів групу туристів з Тернополя, що йшла з гори Високої. Вони й повідомили, що бачили одиноку туристку біля будинку під Високою. Та були сумніви, бо зараз одиноких дівчат ходить багато, і батько не знав, що у дочки намет салатового кольору, який ще й погано видно в лісі. Піднявшись сьогодні до будинку під Високу і не побачивши намету, був стурбований, що маю сказати батьку Христини, який чекає на мій дзвінок. На моє щастя, в будинку був турист зі Львова, який підказав, що намет стоїть внизу в лісі за криничкою. Та глянувши на фото дівчини, що в мене було, він сказав, що то не та дівчина".

Все ж пошуки рятувальника увінчалися успіхом – дівчину, яку розшукували тиждень, Віктор знайшов. Наталія Юрчишин подякувала рятувальнику:

"Три дні він шукав вихід із ситуації, залучав багатьох незнайомих нам людей, прочісував ліс, будував логічні ланцюжки і таки знайшов пропажу! Дякуємо Вам, шановний Вікторе, і всім, хто допомагав…

Не писала б, але не дає спокою одна думка: історія сталася через особу, яка вважає, що "всі люди злі", що "люди гірші за звірів". Щось не так ти бачиш, дівчино…"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: