fbpx

Рятувальники відшукали 192 тіла та вісім фрагментів тіл жертв збитого "Боїнга-777"

Політика 16:45, 20.07, 2014

З бойовиками наразі ведуться переговори, аби потяг з тілами відпустили.

Віце-прем'єр-міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Володимир Гройсман повідомив, що у вагонах-рефрижераторах знаходиться 192 тіла і 8 фрагментів тіл пасажирів збитого в Донецькій області авіалайнера "Боїнг-777", повідомляє ТСН.

"У поїзді знаходяться 192 тіла … плюс 8 фрагментів тіл. Ми завершили ці роботи вранці. На сьогодні ведеться діалог, щоб цей поїзд відпустили", – сказав Гройсман.

Він додав, що зараз ведуться переговори про відправку потяга з тілами на контрольовану владою України територію. Також віце-прем'єр повідомив, що "на даний момент, за останні години, було знайдено ще 27 тіл і, на жаль, тільки 20 фрагментів тіл, які будуть завантажені у спеціальні рефрижератори та доставлені до спеціальних вагонів для того, щоб направляти далі для проведення необхідних заходів".

Віце-прем'єр зазначив, що на зміну залізничного складу, що знаходиться в Торезі, йде інший, в який будуть занурені нові виявлені тіла.

Нагадаємо, сьогодні СБУ опублікувала докази приховування терористами "чорних скриньок" з Boeing 777. Відомство опублікувало відео розмови бойовиків, які перебувають на місці катастрофи літака.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: