fbpx

Саакашвілі написав приватного листа Порошенку – пропонує примирення

Політика 09:18, 17.12, 2017

Лідер "Руху нових сил" Міхеіл Саакашвілі написав приватного листа президенту Петру Порошенку з пропозицією примирення. Таку інформацію підтвердив лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко.

Гриценко у Фейсбук закликав прихильників Саакашвілі не докоряти йому через цей крок і враховувати ситуацію, в якій він опинився.

"Приватний лист від Саакашвілі Президенту України, його заява про необхідність переговорів з Порошенком в інтересах країни, публічний заклик вийти на черговий марш, у якому вже жодного разу не згадується прізвище Порошенка, натомість критика адресується узагальнено "владі" – такі кроки Михайла виявилися несподіваними для багатьох із його прихильників, які вбачали в Саакашвілі потужний таран, який от-от знесе разом з кріслом "баригу на Банковій", – написав Гриценко.

"Погодьтеся, Михайлові важко, надзвичайно важко. Звідси і зриви, і помилки, і завищено-неадекватні оцінки настроїв у країні, яку Михайло вважає тепер рідною, але об’єктивно він ще далекий від її глибокого розуміння", – висловив свою думку політик. 

Як повідомлялось, раніше Саакашвілі заявив, що готовий йти на переговори з президентом України Петром Порошенком, інформує ЗІК. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: