fbpx

Саакашвілі у Франківську: Ми маємо змусити розійтись Верховну Раду. ФОТО

Політика 21:32, 15.07, 2017

Сьогодні в Івано-Франківську Михайло Саакашвілі та народний депутат України Юрій Дерев'янко розповіли про об'єднання партій "Рух нових сил" та "ВОЛЯ" в одну політичну силу.

"Потрібно якнайшвидше створити справжню альтернативу тому політичному класу, який сьогодні сіє зневіру серед усіх українців. Для того, щоб ми мали реальну можливість показати той шлях, за яким Україна має йти і який приведе до того, що Україна буде найсильнішою, найкращою європейською державою", – заявив на сьогоднішньому брифінгу нардеп Юрій Дерев'янко.

Михайло Саакашвілі відзначив, що був позитивно вражений молодими активістами "ВОЛІ", які в дуже складних умовах працюють, борються і отримують перемоги.

"Я закоханий в цей край "ВОЛІ", їхнє чітке бачення, куди треба рухатись, що треба робити, як захищати інтереси людей в абсолютно різних справах, де вони боролись проти знищення лісів чи проти корупції", – відзначив Михайло Саакашвілі.

Він зазначив, що Верховна Рада зрадила революцію.

"Ми маємо змусити її (Верховну Раду) розійтись. Треба намагатись дійти до дострокових виборів. Треба для цієї мети об'єднувати всі політичні сили. Ми ведемо ще переговори, ми будемо продовжувати нові об'єднання, будемо робити нові центри супротиву олігархічним кланам. А також створювати фундамент для майбутнього українського Уряду та парламенту", – сказав Михайло Саакашвілі.

На брифінгу також був присутній колишній заступник Генерального прокурора України Давід Сакварелідзе.

"Для мене особисто велика честь стояти тут, з цими людьми. Десь рік назад відбулась наша перша зустріч з Ольгою Галабалою та нашими новими друзями. Ми тоді обмінювались нашими цінностями та новими планами. Я пишаюсь тим, що "Рух нових сил"  це єдина ідеологічна політична партія, яка дуже швидко об'єднає всі інші, які готові будувати нову країну",  сказав Сакварелідзе.

Після брифінгу для ЗМІ Саакашвілі та Дерев'янко зустрілись з активістами об'єднання "Рух нових сил".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: