fbpx

САД попередила про аварійні ями на Долинській трасі

Суспільство 09:15, 03.02, 2019

Служба автодоріг в Івано-Франківській області офіційно попередила водіїв про руйнування та деформацію траси державного значення Р-21 Долина - Хуст.

"Увага! На автомобільній дорозі загального користування державного значення Р-21 Долина – Хуст, окремі ділянки від 0 до 15 км, утворилася аварійна ямковість",  повідомляє САД на офіційній сторіці у мережі.

Поява новоутворених руйнувань та деформацій асфальтобетонного покриття пов’язана з погодно-кліматичними факторами, пояснюють дорожники.

Узимку аварійна ямковість інтенсивно утворюється внаслідок частих коливань температури повітря, "плюс" змінюється на "мінус", а дощ переходив у мокрий сніг. При таких різких погодних змінах знижується жорсткість дорожнього покриття, виникає перезволоження дорожнього полотна та з’являється ямковість на дорогах.

САД обіцяє, що при сприятливих погодних умовах підрядні організації Служби проведуть роботи з ліквідації аварійної ямковості.

Водіїв просять бути уважними та обережними, не перевищувати швидкості, звертати увагу на попереджувальні знаки.

"Гарний відрізок  Долина (кільце)  Вигода, швидкість їзди 20 км/год.",  уточнив у коментарях долинянин Петро Мельник.  

"А те, що на ділянці дороги Н-10 на відтинку від кордону з Львівською областю до м. Долина утворилася, а точніше, відновилася суцільна аварійна ямковість, Вам відомо? Також цікавить, де довгообіцяний капітальний ремонт дороги Н-10 на відтинку Івано-Франківськ  Стрий? Те, що зроблені кавалки дороги, загальну картину не міняють, що особливо помітно, якщо дивитися зі Стрийського боку",  додав до загальної картини Володимир Гулевич. 

"Тендери проведені на експлуатаційне утримання доріг державного значення області. На проведення середнього і капітального ремонтів  після того, як пропозиції САД і Укравтодору затвердить Кабмін",  відгукнулася на претензії САД.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: