fbpx

Самооборона лобіює Соломченка на посаду голови Івано-Франківської облдержадміністрації

Політика 11:58, 25.06, 2014

Комендант Будинку архітектора, помічник Андрія Парубія з питань мобілізації Василь Ленюк та сотники Майдану рекомендують сотника 32-ї Гуцульської сотні «Самооборони» Олега Соломченка на посаду голови Івано-Франківської ОДА.

У суботу на зборах активу Майдану сотники, громадські діячі Майдану підтримали рішення Івано-Франківської громадської організації "Народна Самооборона Івано-Франківської області".

За словами активістів, президент з розумінням поставився до пропозиції і особисто взяв документи, які рекомендують Олега Соломченка.

Сам Соломченко на прес-конференції не був, за словами помічника Парубія, Олег зараз у Києві займається переформатуванням сотень Самооборони у батальйони Нацгвардії.

"Сотник 32-ї сотні, один з небагатьох, хто самостійно організовував оборону Майдану, він не просив у нас нічого, все необхідне налагодженими потоками надходило з Косівщини. Думаю, залишились лічені години чи дні до призначення Олега на посаду голови ОДА", –  запевняє Ленюк.

Довідка:

Соломченко Олег Ігорович народився 13 жовтня 1980 року в м. Косові Івано-Франківської області.
Закінчивши загальноосвітню школу №1 у Косові, вступив до коледжу прикладного та декоративного мистецтва ім. Касіяна в м. Косові за спеціальністю "художня обробка шкіри".

З 2002 до кінця 2005 року працював в Косівській районній раді на посаді головного спеціаліста з питань усних звернень громадян.

У 2005 році очолив політичну організацію Громадянська партія "ПОРА" в Косівському районі. 

У 2006 році обраний депутатом Косівської районної ради і в тому ж році обраний на посаду заступника голови Косівської районної ради. Зараз у зв’язку з подіями на Майдані безробітний.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: