fbpx

СБУ вимкнула російські канали у готелях на Прикарпатті

Суспільство 12:11, 23.11, 2018

Зусиллями представника Національної ради в Івано-Франківській області у співпраці з працівниками Управління Служби безпеки України на Прикарпатті припинили показ обмежених для ретрансляції в Україні російських інформаційних телеканалів у двох готелях.

19 листопада до представника Національної ради в Івано-Франківській області Ігоря Маслова надійшла скарга від мешканця обласного центру про те, що в номері мотелю "Oland" є можливість дивитися російський телеканал «Россия 24». Він поширювався із супутника. Після розмови з власниками мотелю вони дали вказівку адміністрації закладу унеможливити прийом цієї програми, повідомляє Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення.

Також 16 листопада представник Національної ради в області отримав інформацію, що у відпочинкових номерах готелю "У вуйка Василя" в селі Шепарівці Коломийського району наявна можливість перегляду російських каналів "Первый канал. Всемирная сеть", "Russia Today", "Россия 24", "Планета РТР" і "ТНТ".

Під час перевірки працівниками Управління СБУ Івано-Франківської області ця інформація була підтверджена. За результатами співпраці з Управлінням Служби безпеки України в Івано-Франківській області й профілактичної бесіди його працівників із власницею готелю у цьому закладі припинено показ обмежених для ретрансляції в Україні російських телеканалів, які поширювалися із супутника.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: