fbpx

Семінар з підвищення кваліфікації зібрав у Франківську 400 адвокатів із Західної України

Суспільство 11:23, 13.06, 2018

9 червня в Івано-Франківську відбувся семінар з підвищення кваліфікації для адвокатів Прикарпаття і Буковини. Захід відвідали також адвокати Закарпатської, Львівської, Рівненської, Хмельницької та Тернопільської областей.

Відкрила семінар, звернувшись до присутніх з вітальним словом, Голова Ради адвокатів Івано-Франківської області Світлана Петрова.

На Семінарі порушувалися питання щодо застосування правил адвокатської етики, взаємодії адвоката, що надає безоплатну вторинну правову допомогу, та адвоката по договору з клієнтом. Доповідачем з цієї теми виступив Сергій  Вилков – голова Комітету з питань безоплатної правової допомоги при НААУ, голова АО INHELP.

Голова ВКДКА, перший проректор ВША НААУ, к.ю.н., доцент Олександр Дроздов висвітлив тему гарантій адвокатської діяльності в кримінальному провадженні. В.О. голови Яремчанського міського суду Івано-Франківської області Андрій Іванов розповів про новели цивільного процесуального законодавства.

1

Адвокат і керівник "Центру оскарження судових рішень" Ігор Боровик виступив з доповіддю  "Господарські спори по-новому. Все, що необхідно знати про ГПК України".

Участь у семінарі взяли близько 400 правників з областей Західної України, усі слухачі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: