fbpx

Серед кандидатів на Прикарпатті найчастіше міняв політичні пріоритети Володимир Чорноус, – КВУ

Політика 15:55, 07.10, 2014

Івано-Франківська обласна організація ВГО "Комітет виборців України" проаналізувала, хто з кандидатів у одномандатних виборчих округах найчастіше змінював політичні пріоритети.

Як пояснив член правління обласної організації КВУ, керівник моніторингових програм Максим Лисюк, порівняльний аналіз політичних вподобань кандидатів проводився з 2012 року. В Івано-Франківську врахували ще й травневі позачергові вибори цього року.

У 83-у окрузі з центром в Івано-Франківську найбільше з 2012 року "пріоритетів висування" змінив Володимир Чорноус, каже Лисюк. У 2012 році він балотувався до парламенту від партії "УДАР", у травні 2014 спробував свої сили самовисуванцем, зараз іде від партії "Громадянська позиція".

У цьому ж окрузі Олександр Шевченко, який зараз балотується від "Блоку Петра Порошенка", у 2012 та 2014 роках балотувався самовисуванцем.

Кандидат у депутати Петтро Шкутяк у 2012 році балотувався по 86-у виборчому округу з центром у Долині від "Нашої України", зараз іде самовисуванцем в Івано-Франківську.

У 84-у окрузі з центром місті Тисмениця Микола Зелінський у 2012 році був самовисуванцем, зараз іде від "Батьківщини". У цьому окрузі Дмитро Семак теж ішов самовисуванцем у 2012 році, тепер пробується від Радикальної партії.

Микола Палійчук (ОВО №89) і Тарас Парфан (ОВО №89) у 2012 році були висуванцями від партії "УДАР", зараз балотуються у тих самих округах самовисуванцями.

У 86-у окрузі, каже Лисюк, змінив свої уподобання Анатолій Дирів, який ішов у 2012 році від "Батьківщини", а зараз – від "Народного фронту".

У 87-у окрузі Юрій Дерев’янко у 2012 році балотувався самовисуванцем, зараз йде до парламенту від партії "Воля".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: