fbpx

Святкова ялинка Івано-Франківська засяяла новорічними вогнями. ФОТО

Стиль життя 18:21, 13.12, 2018

На Вічевому майдані Івано-Франківська урочисто підсвітили головну новорічну ялинку міста, арки на стометрівці та дерева на площі Міцкевича. Запрацював новорічно-різдвяний ярмарок.

Святковий настрій подарувати мешканцям та гостям міста цьогоріч вирішили раніше, у Свято Андрія Первозванного. Попри негоду на Вічевому майдані зібралися сотні глядачів. Для них влаштували святкові ігри та забави. 

"Ми вважаємо, що на різдвяні свята до нас приїжджає дуже багато гостей як з області, так і з цілої України й з-поза її меж", – сказав міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Як обіцяли у мерії, новорічну ялинку та арки у Франківську цього року засвітили по-новому. Наразі вони працюють у тестовому режимі, а на Свято Миколая, 19 грудня, можна буде побачити повністю оновлену програму. 

"Я вважаю, що ми маємо одну з найкращих ялинок в Україні. Вона дозволяє створити нову програму в 3D, і вона цього року світитиметься по-іншому",  зазначив мер.

Окрім цього, підприємців та мешканців міста закликали прикрашати вітрини та будинки. Найкращі ілюмінації будуть відзначені грошовими преміями.

У мікрорайонах міста новорічні ялинки почнуть відкривати з 14 грудня. Загалом у місті заплановано близько 200 заходів. 

Читайте також: Станиславівські оголошення: коротка історія міських ялинок.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: