fbpx

Сергій Басараб взяв участь у комітетських слуханнях Верховної Ради України

Суспільство 19:39, 14.05, 2015

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Басараб взяв участь у комітетських слуханнях на тему "Посилення ролі єврорегіонів у здійсненні транскордонного співробітництва", організованих Комітетом Верховної Ради України з питань європейської інтеграції.

Сергій Басараб наголосив, що Прикарпаття є учасником двох європейських регіонів – Міжрегіональної Асоціації "Карпатський Єврорегіон" та Єврорегіону "Верхній Прут", на засіданнях яких синхронізується вирішення багатьох проблем, що є спільними для всіх прикордонних територій.  Управлінець розповів про реалізацію в нашій області проекту "Єврокарпатська ініціатива".
 
Учасники слухань обговорили сильні сторони співпраці прикордонних областей, основні проблеми та шляхи їх вирішення, різні підходи до перспектив подальшого розвитку регіонів в державах – членах Єврорегіону та уніфіковані джерела фінансування, передає КУРС з посиланням на Івано-Франківську ОДА.

За результатами слухань прийнято протокольні рішення.

У слуханнях також взяли участь народні депутати України, представники центральних органів виконавчої влади, дипломатичного корпусу, органів місцевого самоврядування, Голова Представництва ЄС в Україні, представники неурядових громадських організацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: